åäö!

HEMMA!!!!


Update;

Lycka till med tva barn, TVA resvaskor x15kg vardera, tre handbagage och en barnvagn!

A kom pa den briljanta ideen att ta med en resvaska till, som sagt sa onskar jag henne lycka till for det kan hon verkligen behova.

Alla ar klara utom A, men forhoppningsvis ska vi snart vara ivag, observera dock forhoppningsvis...
En sak ar da iallafall sakert, de bor skriva in i aupairannonsen att nasta barnflicka inte far ha problem med hjartat eller magsar. Sjalv har jag varit nara att trinna av pinnen ett antal ganger nu pa slutet, jag ar ju som de flesta redan vet stressad av naturen och det blir inte battre av att A ar segast och besvarligast i varlden!
Nu ska jag ta och packa ut pojkarna i bilen, sa FORHOPPNINGSVIS ar A klar snart men om inte annat ar det val inte varre an att jag far kora till London sjalv. Vada jag kan ju trots allt vaxla med vanster arm sa jag ar ju i princip fardiglard? Hehe..

Nasta gang vi hors av ar jag forhoppningsvis pa svensk mark!
I love you, som vi sager har.
Pusss

Idiot!

Alltsa nu ar det riktigt tur for A att jag inte ar kapabel till att doda for annars hade hon varit dod for lange sen kan jag lova. Puckot har packat upp resvaskan som jag packat till henne och barnen for att hon ville veta vad som var nedpackat TROTS att jag visat OCH berattat exakt vad jag lagt ner. Jag tror jag blir galen snart och inte nog med det sa efter att ha diskuterat med C om varje plagg ar vart att ha med sa akte precis var enda liten pinal som jag redan packat, ner i vaskan igen. Jag blir sa less, forsoker peppa mig sjalv med att om ett dygn ar jag hemma igen men det ar fasen inte latt. Har forovrigt slutat svara da hon pratar med mig, istallet tittar jag bara pa henne tills hon gar ut ur mitt rum for jag har faktiskt ingenting snallt att saga till henne sa lika bra att vara tyst. GAAAH!! Kommer bli jattekul att aka i samma bil 4-5 timmar i natt, tur jag har mobilen full med bra musik!
Sen sa kan jag aven passa pa att onskar A lycka till med tva barn, en resvaska, tre handbagage och en barnvagn pa flygplatserna, for eftersom att jag varken jobbar idag eller imorgon sa formodar jag att jag inte behover hjalpa till!
Om jag mot formodan skulle overleva detta utan magsar eller eventuellt hjarnblodning sa klarar jag allt!
Ni kan ju garna fa onska mig lycka till, eller hall iallafall en tumme for att jag inte far psykbryt eller damp innan vi ar framme i London...
Kanske skriver innan vi far annars sa ses vi val om nagra timmar!
Pusssssssssssssss

egocentrisk, egotrippad & sjalvcentrerad...

Jag blir tokig, vill bara skrika o sla sonder nagot. Jag maste tyvarr saga att det finns nog ingen som jag AVSKYR sa mycket som A just nu, stort hat, blir sa arg sa jag borjar grata for hon ar sa javla egoistisk. Har har man stallt upp for henne infor resan, har tvattat, stadat, packat och fixat klart allting och sen har hon anda mage att saga att hon inte kan folja mig till affaren for att gora klart de sista julklapparna innan vi far. Hon lovade senast i morse att hon skulle gora det men nu har hon tydligen sa mycket att gora sa det gar inte, da kan man ju undra vad det finns kvar att gora som jag inte gjort OCH som dessutom tar en och en halv dag att gora!?????!!
Sa pga att jag inte kan ga till affaren sjalv for jag vagrar bli kidnappad en dag fore jag far fara harifran, sa kommer det inte bli nagra presenter eftersom det tar ett dygn att gora klart. Jag blir sa ledsen, forstar faktiskt inte hur man kan vara sjalvisk..
Jag dor om planet blir installt och jag maste stanna har langre, klarar inte en dag mer an planerat.
Hall en tumme for att det slutar snoar, att inga plan blir installda och att personalen pa Ryanair inte kommer pa att de ska strejka!

Kan nagon komma och hamta mig nu ar den snall?


Grattispafarsdag.

Julkonserten var bra, de sjong dock forjavligt och pratade tyst men sota var de minsann! William sag uttrakad ut pjasen igenom men han kunde iallafall repliken vi tranat pa hela veckan; "We've come to see the baby" sa det var ju ett plus. Efter konsertens slut sprang jag och Oliver hem(eller iallafall Oliver da han springer lika snabbt som jag gar) for vi holl pa frysa ihjal som vanligt, chockerande nog ar det plusgrader har! Ojojoj.
Satt just och tittade igenom bilderna som jag tagit med mobilen, hittade manga finfina pa mina favoritpojkar. Har jag forresten glomt beratta att jag och Tim fatt tre barn? Hehe..
 
                                                  

                                         

                                   
                                                                Mina stjarnor!

Ps. Visst ser han ut att trivas ganska bra som trebarnspappa(A)?
Hehe han kommer formodligen forneka detta.


Trident Splash

I sju veckor har jag fatt lyssna pa klag over pengabrist, tidsbrist och hemflyttning, sa om nagon sa mycket som namner huslan eller tandlakarlon en gang till sa komma jag skrika eller eventuellt krakas. Jag vet faktiskt inte hur manga ganger jag har hort orden lan, rakningar och tandlakarpraktik, men det ar formodligen alldeles for mycket sa mina oron har uppfunnit en forsvarsmekanism som gor att sa fort A borjar prata sa stanger de av sig. Ganska smart egentligen, sen har min mun fatt jobbet att upprepa, ahaa mhmm ja det ar klart tills A blir tyst. Ar spyless pa hennes klag och egoism, barnen skrik och gnall och C franvaro. Egentligen ar jag inte sa less pa C men som sagt sa beror det nog delvis pa att han for det forsta inte ar lika jobbig som de andra familjemedlemmarna och for det andra for att han nastan aldrig ar hemma. Kande bara att jag var tvungen att klaga lite, ar som sagt riktigt less nu men i tva dagar till ska jag nog sta ut!
Ar fruktansvart kallt har, haller pa att frysa fingrarna av mig. Dock antar jag att det ar annu kallare hemma sa det kommer ju bli ett litet problem.. Det snoar forresten i London sa da hade masta stanga av en flygplats, men inte den vi aker fran sa jag haller en tumme for att det slutar snoa och att planen gar som planerat. Annars borjar jag grata!

Allt ar fardigpackat, till och med handbagagen sa jag har inte sa mycket att gora idag. Slutar halv tva och da ska vi till Williams skola och titta pa en julpjas sa det kan ju bli trevligt. Skriver kanske mer senare, ska dricka te och tugga tuggummi nu.
Pusss


Mer jul.

Har fatt vissa klagomal over innehallet i mina inlagg. Tim tycker att jag bara skriver sadant som jag redan berattat for han, saa antingen maste jag komma pa nya saker att skriva har eller sa far jag helt enkelt sluta beratta saker for han. Hehu. Far fundera ut en smart losning.

Iallafall, det ar inte bara husen de pyntar har, aven bilarna ar pimpade med diverse julsaker och i vissa fall sa har de prydnadskuddar i baksatet? Ser ju lite suspekt ut, sen sa ser man aven vilka kon barnen i bilen har da hela baksatet gar i rosa eller blatt beroende pa om det ar en flicka eller pojke. Hm tror inte att jag hade hunnit beratta det for Tim annu?

Jaja, pusss.


Nelly.com

Idag ar det graare an graast ute, inga julkanslor har inte men man far val vara tacksam for omtanksamma grannar som gor allt i deras makt for att den ratta kanslan ska innefinna sig. Grasligt ar ordet, jag har aldrig sett sa mycket julpynt pa ett och samma hus forut! Det ar uppblasbara skorstenar med tomtar i och flygande renar pa taken, ja om ni forestaller er det varsta tankbara x3 sa ar ni iallafall i narheten.
Sjalv sa anser jag att det racker bra med en julgran, inga utomhusutsmyckningar har inte. Har forresten nastan packat klart alla vaskorna, inklusiva pojkarnas och Annas saker. Kom fram till att om jag vill komma hem i tid, med ratt plan och utan magsar sa ar det lampligast om jag packar alla klader osv sa far Anna gora sig sjalv i ordning pa lordag. Min plan ar att varenda liten vaska ska vara redo pa fredagkvall sa det bara ar att ta det lugnt pa lordagen,men det aterstar ju dock att se om det kommer fungera sa ni kan ju halla en tumme om ni vill.

Ska koka te och lyssna pa lite julmusik nu, vantar pa att Oliver ska vakna sa vi kan ga ut och ga en stund innan William ska hamtas.


Update;

Kan verkligen inte sova! Har legat och vridit pa mig jattelange nu, ar superpigg och har alldeles for mycket tankar i mitt huvud. Exempel pa dessa tankar kan vara; ska jag kopa svart karamellfarg med mig hem? finns hyllorna som jag hittade pa Ikea aven hemma? undrar om jag far mens imorgon? kan man vaxla pund till kronor pa banken i Bridgend? ar det mjolk i pepparkakskolorna fran ikea? kommer de prata svenska pa flyget mellan London och Skavsta? Och manga manga fler. Ja som sagt sa ar jag riktigt bra pa att fundera, speciellt pa kvallen da jag ska sova, riktigt irriterande ibland. Men men ar man piggelin sa ar man, far istallet se det fran den ljusa sidan; forhoppningsvis sover jag langre i morgonbitti(=dagen gar fortare!).

Om nagon kan svaren pa fragorna ovan kan ni maila mig eller lamna en kommentar i detta inlagg!

Jaja, godnatt.
Puss

Pepparkakskola

Idag har jag, Christer och barnen varit pa IKEA, det var trevligt och skont med lite svenska saker och matratter(A) Eftersom att jag redan handlat for mycket fick jag sta emot shoppingbegaret idag, men fick anda med mig fyra st ramar darifran(intalade mig sjalv att de tar ju inte saaa stor plats..). Vi at middag dar och efter det inhandlades svenskt godis, kaviar och pepparkaksdeg, sa imorgon star nog troligtvis pepparkaksbak pa schemat.
Val hemma igen blev jag uttrakad och kom pa den briljanta ideen att packa klart mina vaskor och stada mitt rum, sa nu ar har skinande rent och fardigtpackat. Jag ar redo sa att saga, provade aven hur mycket jag kommer masta kla pa mig for att klara viktgransen och jag kan meddela att det kommer bli javligt knapert och vaaarmt! Men vad gor det, bara jag kommer hem sa ar jag nojd. For nu ar jag fruktansvart less, vill bara hem hem hem. Helst igar...

Kan ocksa beratta att jag typ kanske ar allergisk mot godis/socker, for de senaste typ 20 ggr som jag atit det sa har jag typ blivit forgiftad? Borjar ma jatteilla, blir yr och kanns som jag ska krakas, nastan som nar man druckit for mycket alkohol? Om nagon vet vad det beror pa eller har en losning sa ar ni valkomna att beratta det for mig, kanns inte helt ok att inte kunna trycka godis osv. sahar kring jul! Sa som sagt, hjalp onskas snarast mojligen.

Forovrigt sa hoppas jag av hela mitt hjarta att de resterande sju dagarna gar fort som attan och om nagon har vagarna forbi sa far ni garna plocka upp mig, det vore snallt.
I vantan pa upphamtning sa gar jag och lagger mig, ring en signal nar ni ar har sa kommer jag ut!
Drom sott


(Sana ska jag ata imorgon!)

(Hoppas ocksa att mamma inte skammer ut Tim pa Scandic ikv, heheh!)


Jaktenpalycka.

Eftersom att mitt har pa nagot konstigt satt fatt for sig att bli rattfargat (alt. gratt) lagom till jul och detta tillsammans med det faktum att jag inte vagar ga till frisoren har, gjorde att jag helt enkelt var tvungen att ta saken i egna hander och farga det sjalv. Sa efter att ha radfragat mamma sa gick jag till affaren och kopte toning, Loreal Paris Sweet Honey, som for ovrigt ar mycket billigare har an hemma. Fargningen gick mycket bra, trodde det skulle vara svart att gora pa sig sjalv men det var nastan enklare an att gora pa nagon annan. Ar nojd med resultatet, ar inte graharig langre och mitt liv kanns lite battre, men det hade garna fatt bli lite morkare.
Btw sa haller jag pa att krakas av min egen lukt, eller harfargen iallafall. Det luktar riktigt riktigt starkt, jag brukar tycka att det luktar gott men idag mar jag bara illa och har till och med lite ont i nasan(!??).
Vantar med att farga det morkare tills jag kommer hem, forhoppningsvis har illamaendet gatt over da!

Nu ska jag ta och krypa i korgen, har planerat att sova minst halva dagen imorgon och efter det star langpromenad, melon och choklad pa schemat. Kanns som ett vinnande koncept faktiskt, en mycket bra kombo enligt mig.
Godnatt & sov sott.
Pusss


Honungsmelon

Dagen till ara ar Oliver frisk som en notkarna och jag sjuk, igen. Det var ju otippat... For jag har ju inte alls varit sjuk oavbrutet sen jag kom hit for sex veckor sedan, mycket lampligt sahar lagom till helgen och allt. Men inga sura miner for det, det ar ju trots allt helg OCH bara en endaste liten vecka kvar tills jag kommer hem! Ma dessa dagar ga riktigt riktigt fort for nu vill jag minsann hem.
Jaja, vadret ar iallafall fint men kallt, vet inte riktigt hur jag ska klara av kylan hemma da det formodligen ar mycket kallare dar an har. Och har ar det freeeeezeing!
Slutar jobba om 1,5 timma, dock ger det ju som vanligt en mangd men ar ju ganska skont att slippa gora nagot iallafall. Ska nog fortsatta gora det jag redan gjort idag, och hela veckan, namligen ata melon. Har kommit underfund med att jag alskar melon, sa det blir en hel del melonatande for mig om dagarna, om jag inte passar mig kanske jag borjar se ut som en melon innan jag ar hemma. Hehe men det kan det vara vart.

                                        Avslutar med en bild pa min for tillfallet basta van,
                                                             HONUNGSMELONEN.

                                                          

lisahjärtatim


222 dagar tillsammans!
Tack f
ör att du finns,
Jag älskar dig.

 


Minvillhanarjagkommerhemlista;

Mamma jag vill ha en riktig jul, en san som man har nar man ar liten...(8)

Eftersom jag vet att Mammsegull kommer lasa min blogg, formodligen pa norska men anda, sa har jag skrivit en lista pa saker som jag vill ha da jag kommer hem! Om nagon annan skulle kanna for att ge mig det sa ar det sjalvklart ocksa okej.
Observera aven att det mesta ar atbart!(A)

Bregott extrasaltat(!!?)
Laktosfri fil med grotbl. och russin
MASSA CHOKLAD
Vortlimpa
Nottifrutti
Skivbar leverpastej
Smorgasgurka
Pepparkaksdeg
Nejlikor att pynta apelsiner med
Vit choklad att gora julgodis av
Te
Kebabsandwich
Tacos
...fortsattning foljer...

Tack pa forhand!

Socionomprogrammet

100201, den 1 februari 2010 borjar jag skolan igen.
Har dock ingen aning om jag verkligen vill bli socionom men det lar jag val marka, kanns iallafall bra sahar langt och det ar ju alltid vart ett forsok. Var dessutom skont att terminen borjar sa pass sent sa jag hinner vara lite ledig nu nar jag kommer hem fran Wales, vila mig i form ar det som star pa schemat efter den 20 december!

Sa efter att ha fatt antagningsbeskedet i morse sa bestamde jag och Oliver oss for att ta en skon promenad i samband med att vi lamnade William i skolan, dock var det mest jag som promenerade da Oliver mer eller mindre frivilligt valde en aktur i vagnen. Medan vi gick sa ovade vi lite matte och djurlaten, vi kom ocksa fram till att fira med fruktsallad da vi kom hem igen. Sagt och gjort, fruktsallad blev det! Det var Yummi, som Oliver sa fint valde att uttrycka sig.
Bade Oliver och William har varit glada och snalla idag, efter William hade slutat for dagen sa gick vi pa nagon julsak pa hans skola och dar skotte sig barnen exemplariskt trots varme, mycket folk och vagnforbud. Det var minst sagt imponerande da jag hade forvantat mig kaos, det holl dock pa att bli en kissolycka med vi hittade en toalett i sista sekunden!

Nu ska jag se film, trana, duscha och mala naglarna!
Skriver mer senare.


Summan av kardemumman

Denna dag kan sammanfattas med ett ord; HUVUDVARK!
Men om man mot formodan skulle vilja beskriva den med fler ord kan man aven anvanda ord som;
gnall, skrik, grat, regn, Cbeebies, leksaksbilar, honungsmelon och saffranskaka.
De tva sistanamnda var dagens hojdpunkter!
Eftersom jag enbart kanner for att knapra alvedon, ata melon och se film just nu sa kompenserar jag den daliga bloggningen med en bild pa min finfina saffranskaka. Erkann att det ar vart att fara till Wales for att fa smaka?
Och om ni rakar tycka illa om just den sorten sa lovar jag att baka nagot annat innan ni ar har. Erat ord ar min lag eller hur man nu brukar saga...



                                                                                                                                               Iloveyou.


Extra, Cool Breeze

Mamma halsar att hon starkt rekommenderar att ni istallet for att lasa som jag hoppas ni gor, med prickar over a och o, laser som det faktiskt star. Tank aven till lite norsk brytning och det blir plotsligt superkul lasning! Fungerar det inte som onskat sa kan ni sjalvklart aterga till att se prickar over o och a, var bara ett hett tips fran coachen.

Dagen till ara har det sporegnat OCH varit sol, det ni! Var ju iochforsig valdigt trevligt att se regnbagen titta fram nar man utan paraply var mellan affaren och huset da himlen oppnade sig. Men det gick ju det med och eftersom att bade Anna och Oliver ar sjuka sa har dagen varit ganska handelselos, dock inte totalt handelselos for det ar den aldrig tillsammans med A. Idag kom hon helt plotsligt pa att hon skulle kopa en hund! For det ar ju jattelampligt da vi aker till Sverige om mindre an tva veckor, men det ar val kanske bara i mina oron det klingar lite fel... Jag lyckades iallafall avstyra den enligt A briljanta ide att aka 7 timmar i bil/farja for att hamta en hund hon inte ens vet ar ok.
Resten av dagen har varit relativt smartfri, har kommit pa att om jag klar pa mig jattemycket nar vi aker mellan England och Sthlm sa kan jag ju lamna lite grejer hos daddydj for ska ju anda dit tva veckor senare och pa sa satt slipper jag ju se ut som ett tard halva resan ialla full fall.
En annan trevlig sak, jag har tuggat upp tva paket tuggummi idag. Inte sa smart for nu ser jag ut som en ballong pga all luft som jag tydligen lyckats svalja. Hehu, far se till att inte spricka.

Tim tycker att jag ar duktig som uppdaterar, men seg! Forlat alskling men mycket battre an sahar blir det nog inte...(A)
Jaja jag tycker om dig anda, aven fast du tycker att jag ar en snigel.
Pussss;*

Dilemma

Hade en mycket trevlig och mysig dag pa Marriotts, vi bubblade, angbastade, simmade. at god mat och tranade(!). Det sistnamnda var valbehovligt och det var faktiskt riktigt skont att for forsta gangen pa vaaaldigt lange trana pa riktigt, har inte blivit mycket till konditionstraning har da det typ ar forbjudet att motionera pa allmanna platser(??!). Man maste fara till speciella "traningsslingor" om man typ vill ta en powerwalk eller jogga, mycket sjukt och det har bevisligen resulterat i att ingen orkar ta sig till dessa utmarkta traningsstigar. Annu en anledning till varfor de lever totalt osunda liv har, dock finns det ju massor med asdyra gym i narheten dit bara rika hemmafruar har rad att ga.
Men iallafall, det jag tankte skriva nar jag satte mig har var att det ar ganska kul att lyssna pa musiken som spelas har, det som vi(eller ska jag saga jag..) lyssnade pa for ungefar sex ar sedan spelar de pa radio och i affarerna har. Nastan lite nostalgi, typ skoldiscona i sjuan... Hehu. Namen det ar san musik som spelades sonder da sa nu ar den ju helt okej att lyssna pa.

Ar helt slut efter all anga och chokladfrosseri sa det blir nog att sova ganska tidigt ikvall, tanka sig att i morgon ar det bara 14 dagar tills jag ar hemma igen! Jag langtar fruktansvart mycket men om jag ska vara arlig sa har tiden har gatt ganska fort och det var faktiskt inte sa hemskt som jag trodde det skulle bli. Nu kan jag tillochmed njuta av tiden som ar kvar for jag vet att de resterande tva veckorna kommer springa ivag och helt plotsligt ar jag tillbaka till kalla, snoiga skell. Sa ska forsoka ta vara pa de dagar som ar kvar och snappa upp all engelska jag kan! Mitt basta tips hittills ar att se barnprogram!
Jaja ska se film och dricka lite te nu.
Avslutar med lite Nelly;

I love you and I need you
I love you, I do,
Need you

No matter what I do
All I think about is you
Even when I’m with my Boo
Boy, you know I’m crazy over you.

I love you and I need you 
Honey, I love you, I do
And it’s more than you’ll ever know
Boy, it’s for sure
You can always count on my love
Forever more, yeah, yeah


Smarties

Har lovet Tim battre uppdatering har pa bloggen, men helt arligt sa forstar jag inte hur nagon nagonsin har kunnat bli en stor bloggare? Det ar ju jattejobbigt att skriva har flera ggr om dagen...

Sa sen sista har det formodligen hant en del saker, men eftersom jag inte har skrivit om det sa ar det troligtvis ingenting som ar vart att namna. Dock har jag shoppet en hel del, mycket gemytligt. Kommer nog inte vilja shoppa da jag kommer hem till Sverige for nu har jag blivit sa bortskamd med att allt ar sa billigt har, det dyraste jag kopt pa resan ar fran H&M och ja det sager ju en hel del. Det enda som ar trakigt ar ju det faktum att jag inte kan ha med mig hur mycket jag vill hem, dumma Ryanair, men tror att jag fortfarande ar inom ratt viktklass sa lite till kan jag nog handla.. Hehe(A)

Idag star spa pa schemat, jag och Anna ska till Marriott Hotel som ligger har i narheten for att trana, bada, basta osv. Blir nog valdigt trevligt, efter det ska vi hem och gora tacopaj till middag + chokladmousse till efterratt!
Kanner pa mig att jag kommer somna relativt tidigt ikvall da det tydligen har varit fullmane i veckan sa jag i princip inte har kunnat sova nagonting, HEJ MARDROMMAR! Tur att min mamma finns till hands klockan fem pa morgonen da en gratande Lisa tror att hon blivit psykiskt sjuk! Tack Mamma;*

Sa ska ata frukost nu och sedan fara till Marriotts bubbelpool, skriver val mer senare.
PUSSS

RSS 2.0