Hallonglass

Dalig stil av Sandra att smitta mig med magsjuka over msn, den haller dock pa att avta och min mage har atergatt till sin normala storlek. Gillas.
Sa pga. sjukdom blev inte helgen riktigt som planerat, missade julfesten igar da jag madde alldeles for daligt for att ens kliva upp ur sangen. Anna papekade snallt innan de for pa festen att jag sag jattehemsk ut, var tydligen kritvit i ansiktet och troligtvis jattesmittsam, hon ar alltid sa bra pa att uttrycka sig diskret. Men hon menar ju val sa det ar val huvudsaken, dessutom kande jag mig jattehemsk sa det var nog sant.
Idag mar jag battre men magen ar fortfarande inte helt pa min sida, mat anses overskattat och ingenting som den har nagon som helst lust att beblanda sig med. Mycket synd da jag ar hungrig, men efter de senaste dagarna vet jag vad min mage ar kapabel till sa jag gor mer an garna som den vill for tillfallet.
Tankte nu dra upp rullgardinerna och se annu en film, borde nog aven ta en dusch.

                                         Kan tipsa om en ny Madagaskarfilm, Merry Madagaskar. 



Ar dock bara 30 minuter lang, sa det ar ju lite synd.


Rudolph the red nosed reindeer...

Julstamningen ar pa topp, nooot!
Julmusik spelas forfullt, allt pynt ar framme och pepparkakshuset ihopsatt.
Trots detta innefinner sig inte den ratta kanslan, kan kanske bero pa att graset ar gront och att det vaxer rosor utanfor mitt fonster...? Kanns inte helt okej.
Jag vill ha sno, men som jag har forstatt det hela sa snoar det typ var fjarde ar har ,saa, ett julmirakel skulle val inte vara helt fel? Nagon som vet vem man ska ringa for att bestalla ett?

                                                 Tankte visa mitt tappra forsok till lite julstamning;


154, 153, 150, 149, 148, 150..


.minustva.plusett,minustre.minusett.plustre.minusfem.plusett.minushundra.plustva.minusett.plusstre.minusfyra.



Angest, svek och tarar.
Ett steg i fel riktning, dock inte forodande.
Tank positivt, tank gladje, tank framat.
Allt annat ar forflutet, bakom och forhoppningsvis snart glomt.
Jag vill, vill mer an jag nagonsin velat nagonting annat forut, av hela mitt hjarta.
Jag vill, jag kan, jag maste.
Ruta ett ar an sa lange langt borta och ingen plats jag varken planerar eller vill besoka igen.
Oavsett hur manga hander som behovs, sa kommer vi klara det.
Det som inte dodar, det hardar. Jag ar hardad.
Som sagt, att valja gladje.
Jag, du, vi.
Att leva, inte bara for sig sjalv utan ocksa for nagon annan.
Jag lever for oss.


Today I'm wearing this;



/ Oliver


All I want for Christmas is you.


I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow
And I, I just wanna keep on waiting
Underneath the mistletoe

Cause I just want you here tonight
Holding onto me so tight
What more can I do
Oh baby, all I want for Christmas is you...


Jasminetea.

Ber om ursakt for dalig uppdatering, har helt enkelt inte orkat skriva.
Sa, har val gjort ungefar ingenting i helgen, har i princip bara sett film och druckit massa te.
Vadret har varit uselt, riktigt regnigt och blasigt, sa har inte kunnat vara ute.
Vagade mig dock ut i dag pa formiddagen for att ga till affaren, skulle jag inte ha gjort! Holl inte pa att ta mig hem for att det blaste sa mycket, tva steg fram - ett steg bak. Ar tacksam for att jag handlade tunga ting och for att det finns saker att halla fast sig i efter vagen, borjar forsta poangen med att alla ar sa tjocka har! Man har ju inget annat val om man inte vill riskera att blasa bort.

Ska nu fortsatta dricka mitt nya grona te som jag kopte idag, mycket gemytligt.
Puss


Last christmas...

Idag har tiden gatt fort, var barnvakt at grannarnas barn + Oliver mellan 13-17 sa dagen har bara sprungit forbi. Vore trevligt om de resterande dagarna kunde gora detsamma, men nu ar det ju trots allt bara en manad kvar!
Var trevligt att gora nagot annat idag, barnen var glada och hade jatteroligt ihop, fick veta att min tatuering bara ar en gnuggis och formodligen kommer forsvinna bara jag tar ett langt bad. Berattade att det var en riktig tatuering men den aldsta killen hade minsann ocksa haft en riktig och den hade anda forsvunnit en kvall da han badade sa han var helt overtygad om att min skulle gora det med. Vi far val se..
Var forovrigt larorikt att enbart prata engelska i fyra timmar idag, tror faktiskt att jag kommer aka harifran med lite battre engelska an da jag kom. Alltid nagot!

Kanner fortfarande ingen smak och snyter mig typ 70 ggr i timmen men forutom det sa mar jag bra, febern haller pa att forsvinna.
Ska ringa mammsegull nu.
Godnatt och sov gott.
PUSSSS


200 dagar.













My life would suck without you.


Barcelona

Flygresorna gick bra, barnen var overlag valdigt snalla och glada, resten av resan var de daremot inte sa kul att ha att gora med. De var bada mycket forkylda och otroligt gnalliga, grat inte den ena sa gjorde den andra det. Rekommenderar inte att aka med barn till Barcelona, staden var varken barnanpassad i aktiviteter eller barnvagnskorning. Forutom gnall och sjukdomar var resan bra och det var riktigt skont att aka till battre vader, som vi forovrigt hade tur med da det var sol och mellan 20-25 grader varmt hela helgen. 
Later bilderna tala for sig sjalva.

                 

                           

              

       

Pa bilderna kan man urskilja barnen, stranden, hamnen, goda kakor, insidan pa en kyrka, Barca fran ovan och en mammut. (Vilken jag kallade for elefant pga. dess avsaknad av har. Visst hade val mammutar jattelangt har!!?)
Simpsonsfigurerna i sand tvargjorde jag nar jag var uttrakad pa stranden(A). Ratt dalig.

Maste aven erkanna att barnen ar ganska sota da de sover, forutom att de snarkar sa hogt att man trodde taket skulle lyfta. Tackar gud for oronpropparna!

Angel.

Landade 23.00 i London, var hemma i Bridgend 05.30. Mycket kul att kora fel i England, visste ni att det ar nast intill omojligt att vanda pa vagarna dar?
Dagen efter natten fore kan kortfattat beskrivas som sjuk; jag har hog feber, ingen rost, vakum i huvudet och borjan pa en oroninflammation. Ska sova nu, forsoker ladda in bilder och skriva lite om resan senare.

Var skont att hora din rost aven om min var en smula fortrangd.
Jag alskar dig.

Iloveu

Jag alskarrr sex! Utbrast William vid middagen, jag fragade om han gillade siffran fyra och fem ocksa men nej bara sex.
Christer lovade att paminna han om det da han blivit lite aldre.

Forutom detta uttalande sa har dagen varit ganska handelselos, har sett massor med filmer, last oerhort manga bocker och atit otroligt mycket frukt. Det var allt.

Har just tranat lite, nu ser jag scrubs och vantar pa att Tim ska komma hem fran traningen.
Maste bara tvarpacka klart infor imorgon och sen ar jag klar for att sova!
Skriver kanske innan vi far, om inte sa far ni ha det sa bra darhemma.

Langtar hem som stjutton men nu har jag ju snart gjort bort 1/3 sa det kanns bra.
Har dessutom blivit lovad hur mycket bregott jag vill da jag kommer hem + massa godis och jordnotsringar, sa jag ar lycklig!

Pusss

drench

Idag gor vi ungefar ingenting, har i princip bara sett pa barnfilmer och atit frukt, Oliver har antligen somnat och William malar fula dinosaurier. (Obs. var han och inte jag som sa att de var fula.) De ar for sjuka for att vara ute och leka men sa pass friska att de kan slass, otroligt irriterande.
Har gjort mina beromda packningslistor och aven hunnit packa lite smatt, ar lite mer avancerat nar man reser med tva smabarn an ensam vill jag lova. Men bara vi haller oss till listan sa borde allt vara med, om jag inte glomt skriva upp nagot viktigt forstas. Dock kommer man ju ganska langt med pass, blojor och godis, har man bara med sig det sa borde resten ga att losa.

De ringde forresten fran handikappomsorgen ocksa alldeles nyss, de undrade om jag var intresserad av ett jobb som personlig assistent med start den 20 nov. Var fruktansvart irriterande att masta saga nej till det men hade ju inget annat val, de skulle iaf spara mitt nummer och hora av sig om de fortf behovde nagon efter den 20 dec. Blaaa med a som i agg!

Var mycket som var irriterande idag, till och med vadret fast det ar ju iochforsig inte sa ovanligt har.
Sporegn och storm, kul.

Nu ska vi se Cbeebies for ovanligthetens skull(Nooot...).

PusspaminTim.

Det svarta faret.

Kan inte somna, det ar for varmt i min sang och alldeles for mycket tankar i mitt huvud. Hade hoppats pa att fa prata med alsko innan jag skulle sova men han spelar visst xbox med killarna sa det far val bli imorgon ist da.
Nagon som har ett bra tips for att somna lattare? Rakna far? Dricka varm mjolk? (Helst inte..)

Tror jag forsoker mig pa det forstnamnda. Kanns minst smartsamt!
Godnatt och sov sott.
Puss

Topshop

Ingen svininfluensa an sa lange och bade jag och William ar piggare idag men inte helt bra sa det blev en lugn dag, vi har bara suttit inne och sett pa teknad film for det var i princip det enda vi orkade gora. Dock pallrade vi oss ut tillsammans med Anna och Oliver pa eftermiddagen, vi gick till banken och vaxlade pengar infor resan och sen tjikade vi lite i affarer. Blev mycket glad da jag insag att "stan" har i Bridgend ar mycket storre an jag forst trodde, finns massa roliga sma butiker och aven endel gallerior, sa nu ar jag lite lyckligare!

De spanska grannarna kom aven pa besok idag vid tretiden med deras tre barn sa det har varit full fart har tills de gick hem, hon fragade om jag hade nagra bilder pa mina nara och kara att visa sa jag visade lite bilder. Hon tyckte att Tim var otroligt handsome och hon forstod verkligen varfor jag saknade han sa mycket. Hehe, forresten Tim , det var hon som ar den vackraste/snyggaste manniska jag nagonsin traffat...

Avslutar med en bild pa min snygga pojkvan...
 
                     ;*

Grissjukan

Svininfluensa?
William hade jattehog feber nar jag hamtade han pa skolan idag, jag baddade ner han och tankte inte mycket mer pa det. Nu sex timmar senare har jag lika hog feber och haller pa att krakas, William ar i samma tillstand och Anna tror han har magsjuka. Kul, antingen magsjuka (som jag avskyr mest av allt) eller influensa(som jag tror att jag avskyr lika mycket). Kanns lite sisadar da vi aker till Barcelona om tva dagar.
Ska kurera mig nu, skriver senare.

Alfons

Godmorgon, godmorgon. Har ar det valdigt fint vader idag men det marks att det borjar bli vinter for det var nastan frost pa grasmattan nar vi gick till skolan imorse.
Sov for ovrigt mycket daligt inatt, dromde mardrommar, sa ar hur trott som helst nu. Det ar tur att Oliver ar pa myshumor sa han vill ligga i min sang och se pa cbeebies en stund, ska snart borja med lunchen och sen tankte jag att vi kunde ga ut och ga sa da kan han sova i vagnen. Far hoppas han tycker den iden var bra.
Har det snoat nagot mer eller ar det bara slask ute dar hemma?

Nu kom Oliver med en bok, sa ska lasa lite nu men skriver mer senare.

                                                               
                                                                                                                                                         T.L


ακτινίδιο








<3


Colla.

Jag maste nog medge att det finns en positiv sak med att jag tillbringar hosten i Wales, jag slipper slasken i Sverige och kommer forhoppningsvis direkt hem till riktigt vinter.
Man maste dock passa pa att vara ute och ga nar det inte regnar och blaser storm.
Sahar ser det ut har i Bridgend en solig hostdag.

       
  ^ Fairfield Road
                                      

Primark

I gar gick pa stan fran 11.00 till 20.30, mycket trevligt. Spenderade ungefar 3,5 timmar pa min nya favoritaffar, Primark, en affar jag rekommenderar alla att besoka. Kopte massor med underklader, strumpbyxor, skor osv. allt ar hur billigt som helst. Trosor kostar exempelvis mindre an 20 kr, bhar ungefar 50-60 och alla skor under 200 kr! Hehe.

Mina nya skor som endast kostade 180 kr!

      


Fyrverkerier

Nu aker vi till Wales huvudstad Cardiff, dar ska dagen spenderas med att shoppa shoppa shoppa. Men bara latta och sma saker for det maste ju rymmas i vaskan, men det blir nog bra iaf. Ska forsoka ta lite kort idag ocksa, lagger val kanske ut dem senare om det blir nagra fina.

Ha en bra dag.

Pusss

090502

TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim
TimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTimTim


Jag älskar dig.


Asda

Jaha, nu har man slutat for dagen. Ger ju en mangd da jag anda bor i huset och barnen ger mig huvudvark bara genom att finnas till, idag forsokte jag forresten lara Oliver att viska, gick val sisadar. Han viskade om jag viskade men safort jag pratade som vanligt sa skrek han...
Sa idag har vi val inte gjort sa mycket, foljde William till skolan (Yes man gar i skolan nar man ar 3 ar har...) efter det gick vi till en kyrka som brukar ha ledarledda aktiviteter for smabarn, vi vantade i typ 45 min men ingen kom dit sa da gav jag upp och gick till ett stort kopcenter i narheten. Mycket gemytligt, allting ar hur billigt som helst har och da kommer som Tim brukar kalla det, shoppingdjavulen i mig fram. Hehe.
Handlade dock ingenting for jag maste planera detta noga, hur ska jag lyckas rymma allt jag vill ha i bara en resvaska som max far vaga 15 kg? Kan bli knapert.
Planerar att gulla med min alskade sota rara pojkvan(:]) sa att vi aaantingen kan flytta hit och jag kan kopa allt jag vill ha superbilligt eller att han kommer hit med en tom resvaska som jag kan fylla med massa saker som man inte kan leva utan (las; underklader, skor och vaskor). Jag tror alldeles sakert att han kommer nappa pa nagot utav alternativen...

Nu tankte jag iaf se nagra missade avsnitt utav greys och dh, tackar mamma for att hon skickade en bra gratissida med alla mina favoritserier.

Passar pa att saga grattis till snon darhemma, spara lite till mig ocksa.

                                                        

Porthcawl

Barnen ger mig migran, har aldrig varit med om hogljuddare barn och jag har anda traffat endel skrikungar.
Blir sa less ibland sa jag vill bara tejpa for deras munnar med silvertejp! Kan dock vara en dalig ide, men vad vet jag? Kanske skulle ge det ett forsok, ingenting annat jag provat har da fungerat sa det kan knappast bli varre.

Jag har forresten borjat forsta varfor alla har ar overviktiga, kakor, godis, dricka, vitt brod och skrapmat ar typ tre ggr sa billigt som nyttig mat. Mammorna ger barnen cocacola i nappflaskorna och godis for att de ska sluta grata eller bara for att de ska slippa underhalla dem. Sjukt.

Jaja tankte sova nu och forhoppningsvis har migranen forsvunnit eller annu battre, barnen blivit stumma da jag vaknar.
Godnatt och sov gott.


Jordnotssmor

Tar tillbaka ungefar allt som stod i forra inlagget, det sporegnar ute och det blev inget engelskaprov for lararen var sjuk..
Inte mig emot, var inte sa jattesugen pa prov... (A)

Nu har jag fortarat roda vindruvor och matat Oliver, ska gora ordning mellanmal till William sa han inte blir sa gnallig innan vi ar hemma igen efter kursen.

Lego

Sol!
Idag ar det for ovanlighetensskull soligt ute, skont, men blaser fortf riktigt mycket. Borjar nog fundera pa att folja Mys rad om att ata pizza varje dag sa jag inte flyger ivag, jag tackar barnvagnen for att jag fortf ar kvar pa marken.
Ska snart till ett utav universiteten har i Bridgend for att gora ett engelskaprov(!!!!!??), ni borde nog onska mig lycka till, kanns inte sa lovande...
Efter det ska jag, Anna och barnen till en gymnasieskola 30 minuter har ifran for att William ska ga pa spanskakurs, jag paxar lekparken med Oliver under tiden.

Maste vacka OLiver nu sa vi hinner till skolan innan testet borjar, hoppas det inte ar som ett nationellt prov da blir jag ju kvar hela dagen.

Skriver nog senare.
Ha det sa bra dar hemma, har det kommit nagon sno forresten?

PUSSTIM


Cbeebies

Hatar regn, tar tillbaka allt jag nagonsin sagt om att regn ar mysigt. Det ar verkligen inte mysigt att bli genomblot direkt man gar utanfor dorren, sen sa blir det alltid stralande sol da jag gar in igen. Lyckat.
Idag laser jag och Oliver svenska barnbocker och ser pa engelskt barnprogram, bra blandning, under tiden vi gor det sa smaskar vi pa nanan o nabelsin.

Har en stark hemlangtan idag, men ar bara en vecka tills vi aker till Barcelona sa det ar mitt forsta delmal och nar vi kommer darifran sa ar det ju "bara" en manad kvar. Gar sakert bra.
 
Som svar till My pa vad som serveras i Wales sa ar det konstigt kott(ser mycket ackligt ut), skaldjur och Mc Donalds, inte mina favoriter direkt. Jag borjar forsta varfor den forra au-pairen levde pa mackor och saft...
Frukten ar dock valdigt god, finns fortfarande lokalproducerade jordgubbar och vindruvor har sa det ar trevligt.

Ska underhalla Oliver med nagot annat an Cbeebies nu, kommer nog inte att uppskattas. Forresten sa overvager jag starkt att sluta ge han mat, han bajsar som en fullvuxen man!

                                             Avslutar med en bild pa min favvodinosaurie.
         
                                                                    


MenInRed


Mina favoritkillar.




Tenby

Sov ungefar ingenting inatt sa det var ju kul, har sprangande huvudvark nu sa ska nog snart ga och lagga mig. (observera att klockan ar ca 19.00 har..) Trots denna somnlosa natt sa har dagen varit mycket bra, steg upp vid atta och packade fikavaskor, kladde pa barnen och begav oss sedan mot Tenby.
Tog ca 2 timmar att kora dit, med diverse kisspauser och parkeringsletande inraknat, val framme sa fikade vi pa stranden och gick sedan pa shoppingjakt. Mysig dag och for forsta gangen sen jag kom hit sa glomde jag bort att langta hem, sa det var ju bra.




Tankte bara visa var jag spenderat min dag, hehe.

    


Nagon som ar avis?

Kanske borde utesluta den lilla detaljen om att jag hade vinterjacka, halsduk och vantar men anda holl pa att frysa ihjal, ar tydligen blasigt i Wales..!?

 


lisahjärtatim


Sex månader, ett fantastiskt halvår.
Tack för alla underbara dagar vi haft tillsammans,
jag hoppas på många många fler.
Är så otroligt tacksam för att du finns och för att du är min.
Du gör mig hel, du är min anledning.
Jag älskar dig så obeskrivligt mycket,
vill vara med dig föralltid.
090502


783 dagen i fångenskap..

..typ

Hade tankt skriva tidigare men rakade tydligen dra ut internetsladden da jag stadade sa har inte haft nagot internet idag, mycket kul da jag upptackte att det var mitt eget fel.
Forutom detta och det faktum att det enbart regnar i Wales sa har dagen varit bra, har stadat, tvattat osv, lagat mat och lekt med barnen. De gillarrr mig sa mycket, har faktiskt oronvittne pa det.
Var nyss hos grannarna och blev presenterad, utstirrad och utfragad, men det gick bra. Kanns ovant att prata engelska men efter nagra till engelska barnbocker och filmer sa borde det ga battre. Om inte annat ska jag ju ga en kurs(!?) sa nar jag kommer hem kommer jag enbart prata engelska, hehe.
Fotade forresten huset idag sa bilder kommer val kanske inom en snar framtid, om jag orkar ladda in dem i datorn. Ar tveksamt just nu.
William har by the way borjat packa for sverigeresan som kommer aga rum om drygt en och en halv manad, han tror vi ska dit om typ tva dagar. Om det da vore sa val... Men det ar faktiskt ganska mysigt har, om man bortser fran vadret, maten osv.

Nu kom William och ville kramas sa ska nog ga och se en film med han, typ madagaskar 2.

Pusssssss


Rrrr

Resan gick bra, familjen ar trevlig och barnen sota. Gillar spec. Williams engelska uttal pa svenska ord, mycket roande att lyssna pa men kanns dock inte bra att han ar battre an mig pa engelska!?
Skulle bli otroligt glad om nagon vanlig(observera att jag menar snall) sjal ville komma och hamta mig, vore trevligt faktiskt.
Nagot som gor det hela lite trevligare ar att det ar otroligt fina tak har, ett stort plus men forutom det ar nog Sverige battre for det kanns iaf inte som om husen ska blasa bort dar nar man sover. Sen vet Walesarna inte vad isolering ar sa det ar kallt och mycket lyhort, det kandes som jag sov i grannens vardagsrum i natt.

Lagger in bilder sen da jag har tagit nagra, hehe. OM jag hinner ta nagra innan jag blaser bort, det ar storm ute och William vill ga till parken, kanns inte sa lovande om jag far saga det sjalv.

Ps. Ni kan ju tanka till nagra prickar over o och a da ni laser.


Saknar och langtar efter alla dar hemma!

Jag älskar dig Tim!
(Tog aslang tid att klistra in ä!)


RSS 2.0